Lucrari

 • In ultimii 10 ani, DP CONSULT a realizat peste 20 proiecte mari cu finantare internationala si sute de proiecte referitoare la infrastrucutra drumurilor finantate de Guvernul Roman totalizand servicii in valoare de mai mult de 8.4 milioane Euro si peste 1450 milioane de Euro in costuri de constructie.

  Suntem un partener activ in Programul de Reabilitare a Drumurilor in Romania, elaborand proiectul complet pentru:

  - Lucrarile de Reabilitare pe DN 17 Tureac - Sadova - Suceava in calitate de Sub consultant pentru Egis(Franta);

  - Lucrari de Poduri pe DN 1C si DN 17 Cluj - Dej - Tureac in calitate de Sub consultant pentru Inocsa(Spania);

  - Studiu de Fezabilitate pentru DN 17 Dej - limita jud. Bistrita-Nasaud/Judetul Suceava, DN 15A Reghin - Saratel, DN 76 Beius - Oradea, DN 67C Bengesti - Sebes, DN1 Centura ocolitoare Cluj.

 • DP CONSULT activeaza ca si Sub-Consultant pentru:

  - Louis Berger(Franta) pentru Lucrari de Supervizare pentru Reabilitarea Drumurilor, DN 15 Turda - Cuci - Tg. Mures, DN 13 Tg. Mures - Sighisoara;

  - Search Corporation(Romania) pentru Lucrari de Supervizare pentru Reabilitarea Drumurilor, DN1 Cluj -Napoca - Huedin;

  - Egis(Franta) pentru Lucrari de Supervizare pentru Rabilitarea Drumurilor, DN 17 Tureac - Sadova - Suceava;

  - Egis(Franta) pentru Lucrari de Supervizare pentru Autostrada Brasov-Oradea- Sectiunea TWB - 2B;

  - autostrada Arad - Timisoara - Lugoj.

 • Firma a dezvoltat o relatie stransa cu majoritatea agentiilor, incluzand clienti precum: CNADNR, Directia Regionala de Drumuri si Poduri din Cluj, Brasov, Iasi, Consiliile Judetene din Cluj, Salaj, Satu-Mare, Bistrita, Alba, precum si cu Consiliile Locale din Cluj-Napoca si Alba - Iulia.

  S.C. DP CONSULT S.A. a realizat numeroase proiecte incluse in programele majore de dezvoltare nationala finantate de Institutii de Finantare Internationala, precum EBRD, EIB, EC - Phare, SAPHARD si ISPA.

  S.C. DP CONSULT S.A. a realizat Proiecte detaliate si Supervizare pentru toate aceste programe. Activitatile acoperite de compania noastra includ toate etapele de dezvoltare a activitatii de proiectare de drumuri de la evaluarea economica si de planificare pana la supervizarea proiectului si a constructiei in cadrul lucrarilor de reabilitare.

  DESCARCA PDF: Prezentare lucrari 2010